co jeść w pracy i w podróży 4

Energia na wynos, czyli co jeść w pracy i w podróży

25
Dodaj komentarz

avatar
13 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Aleksandra BohojłoMama TosiaczkaMartaKreatywna dzunglaMalinowa Planeta Recent comment authors
  Subscribe  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Mama Tosiaczka
Gość
Mama Tosiaczka

Ja uwielbiam gotować jednak nie lubię siedzieć calymi dniami w kuchni 🙂 Gotuję również na dwa dni tym bardziej teraz gdy spodziewam się kolejnego dziecka i zwyczajnie nie mam na to siły i ochoty.Jemy dużo warzyw.Gdy mam na obiad rosoł i mi go zostanie, następnego dnia robię z niego pomidorową, a z miesa i makaronu potrawke. Bardzo lubię kasze.Tych w opakowaniach jednak nie mialam okazji probować.

Aleksandra Bohojło
Gość

Polecam wypróbować, bo to dobre rozwiązanie właśnie dla osób, które nie mają siły i czasu spędzać go w kuchni albo są zbyt zabiegane. A nuż Ci zasmakują? Wybór też jest przyzwoity 🙂

Marta
Gość

dzięki za tipy, na pewno skorzystam, bo póki co.. energetyzuje się przed praca i po pracy, czas to zmienic 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Oj to chyba zbyt duża przerwa w zasilaniu organizmu? 🙂 Dla mnie najważniejsze jest śniadanie, ale nie wyobrażam sobie przetrwać dnia bez dostarczania mu odpowiedniej dawki energii, czyli m.in. jedzenia.

Kreatywna dzungla
Gość
Kreatywna dzungla

Świetne porady, na pewno z nich skorzystam.Propozycje posiłków na wynos bardzo mi się spodobały…teraz kanapki odkładamy na bok 😉

Aleksandra Bohojło
Gość

Och, ileż można tych kanapek zjeść? 😉 Ja w ciągu dnia nigdy nie jem kanapek, natomiast zawsze staram sie wymyślić coś nowego, kolorowego, zdrowego, smakowitego. Nawet stałe rzeczy urozmaicam różnymi dodatkami.

Malinowa Planeta
Gość

cieszę się że producenci zwracają uwagę na zdrowe żywienie. Ja czekam aż pojawią się dania bez cukru, miodu i innych słodzideł 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Te właśnie takie są, ale to rzeczywiście rzadkość i niewielka kropla w morzu naszych potrzeb.

Bożena Jędral
Gość
Bożena Jędral

Nie wiedziałam, że są takie gotowe dania. To fajne info, zwłaszcza przed wyjazdem 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Zdecydowanie odpowiednie na wakacje i podróż. Wygodne, smaczne, a do tego zdrowe.

Angelika_Monika Candy Pandas
Gość

My uwielbiamy wręcz przygotowywać sobie jedzenie na kolejny dzień 🙂 Zawsze znajdziemy na to czas 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Och, zazdroszczę, bo to naprawdę ułatwia sprawę. Tylko znaleźć czas i siły wieczorem.

Bogna_saluvita
Gość

Mimo, że jestem dietetykiem to też często żyję w biegu. Stosuję większość zasad, o których tu napisałaś. To znacznie ułatwia 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Fajnie przeczytać taki komentarz od dietetyka. Pozdrawiam serdecznie.

Ula Krzyżanowska
Gość

Bardzo się cieszę, że trafiłam na ten wpis, bo nie wiedziałam, ze marka ma w ofercie takie fajne rzeczy:) Na pewno spróbuję!

Aleksandra Bohojło
Gość

Polecam i liczę, że będziesz mile zaskoczona moją rekomendacją 🙂

Bookish Madeleine
Gość

Dobrze, że tutaj trafiłam, bo ciągle mam problem z tym, co przygotować sobie na drugie śniadanie, a Twoje rady na pewno mi to ułatwią 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

To mogą być zarówno drugie śniadania, jak i dania lunchowe. No i można je fajnie modyfikować pod swoje indywidualne potrzeby.

Books My Love
Gość

gotuje większe ilości jedzenia i mrożę 🙂 w momentach kiedy mam mało czasu wystarczy sięgnąć do zamrażarki i posiłek gotowy 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

O tak, to jest zdecydowanie dobre rozwiązanie, bardzo praktyczne i sprawdza się w wielu niespodziewanych sytuacjach. Niestety często zdarza mi się, że moje plany zmieniają się z godziny na godzinę i nawet pracując w domu czasem trudno jest znaleźć czas na krzątanie się po kuchni. Wtedy z pomocą przychodzą zamrożone porcje albo właśnie szybkie, gotowe rozwiązania.

Kasia Bolek
Gość
Kasia Bolek

Ja mam duży zapas pudełek i menu zaplanowane na tydzień, a do tego gotuję na 2-3 dni naprzód dodając do dania bazowego inne dodatki.

Aleksandra Bohojło
Gość

Super podejście. Bardzo praktyczne. Brawo 😃

Natalia Jaranowska
Gość

Bardzo cenne rady odnośnie organizacji czasu w kuchni. Stosuję większość z nich poza gotowaniem na dwa dni – mam ten luksus, że nie muszę się spieszyć. Pozdrowienia

Ewa - SzybkaPrzemiana
Gość

Bardzo fajne porady i ciekawe te dania Kupca – gdyby wywalili z nich mąkę pszenną i cukier byłby idealne, ale i tak na tle tego, co jest dostępne na rynku, wypadają świetnie. Mam nadzieję, że małymi kroczkami, pojawi się więcej tego typu produktów, a wśród nich – idealne 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Ewa, jeszcze wiele przed nami, ale myślę, że jako ekspert zgodzisz się ze mną, że trend zdrowego i świadomego stylu życia idzie w dobrym kierunku. Ja w każdym razie choć nigdy nie odżywiałam się jakoś źle, zrobiłam duży postęp, jeśli chodzi o świadome zakupy i odżywianie. No i edukuję osoby w swoim otoczeniu.