przepisy na tartę w różnych smakach

Przepisy na tartę w różnych smakach. Bez glutenu, na słodko i na słono.

Subscribe
Powiadom o
guest
16 komentarzy
najnowszy
najstarszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Zosia | holistyczniezdrowi.pl

Idealnie na nasze tarta party 🙂 dzięki!

Aleksandra Bohojło
6 lat temu

A proszę bardzo.

Jud (Fitkot)
6 lat temu

Dawno nie robiłam tarty, więc dziękuję za ogrom inspiracji! Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie 🙂

Aleksandra Bohojło
6 lat temu
Reply to  Jud (Fitkot)

Taką mama nadzieję, ale kombinacji może być jeszcze wiele.

Aleksandra Załęska
Aleksandra Załęska
6 lat temu

Mniam – zrobiłaś mi smaka i przypomniałaś o tartach, a ja tak dawno tarty nie robiłam 🙂 Moja ulubiona to wytrawna wersja ze szpinakiem i sosem Śmietanowo-ziołowym 🙂

Aleksandra Bohojło
6 lat temu

Smacznego 🙂

Marta
6 lat temu

mniam, mniam! publicznie ogłaszam że spróbuje wszystkie, bo ślinka już leci!

Aleksandra Bohojło
6 lat temu
Reply to  Marta

W jeden weekend da rade zrobić wszystkie trzy sztuki #potwierdzoneinfo 😀

doczesne.pl
6 lat temu

w temacie tart jestem obeznana całkiem porządnie, to dla mnie danie na ostatnią chwilę z uwagi na różnorodność wsadu

Aleksandra Bohojło
6 lat temu
Reply to  doczesne.pl

Fakt, szybko się robi, zwłaszcza jak ma się do pomocy małe rączki 😉
To też idealna opcja na danie zero waste lub jak niektórzy to określają – czyszczenie lodówki.

Raven-azarath
Raven-azarath
6 lat temu

Tarta wytrawna wygląda naprawdę pysznie 🙂

Aleksandra Bohojło
6 lat temu
Reply to  Raven-azarath

Próbujemy 😉

Beti
Beti
6 lat temu

Witam ,jeśli chodzi o tarte wytrawną to czy jeśli mam piekarnik bez termoobiegu to powinnam mieć wyższą temperaturę? Czy może dłużej w piekarniku potrzymać?

Aleksandra Bohojło
6 lat temu
Reply to  Beti

Tak, wyższą o około 20 stopni. Tarta będzie gotowa, kiedy będzie już ścięte jajko.

Karolina Jarosz Bąbel
Karolina Jarosz Bąbel
6 lat temu

Tarta z łososiem i brokułami wygląda bosko ! Z chęcią skorzystam z przepisu.

Aleksandra Bohojło
6 lat temu

Bardzo proszę 🙂