przepisy na tartę w różnych smakach

Przepisy na tartę w różnych smakach. Bez glutenu, na słodko i na słono.

16
Dodaj komentarz

avatar
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Aleksandra BohojłoZosia | holistyczniezdrowi.plJud (Fitkot)Aleksandra ZałęskaMarta Recent comment authors
  Subscribe  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Zosia | holistyczniezdrowi.pl
Gość

Idealnie na nasze tarta party 🙂 dzięki!

Aleksandra Bohojło
Gość

A proszę bardzo.

doczesne.pl
Gość

w temacie tart jestem obeznana całkiem porządnie, to dla mnie danie na ostatnią chwilę z uwagi na różnorodność wsadu

Aleksandra Bohojło
Gość

Fakt, szybko się robi, zwłaszcza jak ma się do pomocy małe rączki 😉
To też idealna opcja na danie zero waste lub jak niektórzy to określają – czyszczenie lodówki.

Marta
Gość

mniam, mniam! publicznie ogłaszam że spróbuje wszystkie, bo ślinka już leci!

Aleksandra Bohojło
Gość

W jeden weekend da rade zrobić wszystkie trzy sztuki #potwierdzoneinfo 😀

Aleksandra Załęska
Gość
Aleksandra Załęska

Mniam – zrobiłaś mi smaka i przypomniałaś o tartach, a ja tak dawno tarty nie robiłam 🙂 Moja ulubiona to wytrawna wersja ze szpinakiem i sosem Śmietanowo-ziołowym 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Smacznego 🙂

Jud (Fitkot)
Gość

Dawno nie robiłam tarty, więc dziękuję za ogrom inspiracji! Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Taką mama nadzieję, ale kombinacji może być jeszcze wiele.

Beti
Gość
Beti

Witam ,jeśli chodzi o tarte wytrawną to czy jeśli mam piekarnik bez termoobiegu to powinnam mieć wyższą temperaturę? Czy może dłużej w piekarniku potrzymać?

Aleksandra Bohojło
Gość

Tak, wyższą o około 20 stopni. Tarta będzie gotowa, kiedy będzie już ścięte jajko.

Raven-azarath
Gość
Raven-azarath

Tarta wytrawna wygląda naprawdę pysznie 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Próbujemy 😉

Karolina Jarosz Bąbel
Gość
Karolina Jarosz Bąbel

Tarta z łososiem i brokułami wygląda bosko ! Z chęcią skorzystam z przepisu.

Aleksandra Bohojło
Gość

Bardzo proszę 🙂