szybkie dania ze szparagami

3 szybkie dania ze szparagami

29
Dodaj komentarz

avatar
14 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Aleksandra BohojłoBlogierkaAnimalistkaKasia MakarskaKatarzyna Hartung Recent comment authors
  Subscribe  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Animalistka
Gość

Nigdy jeszcze nie jadłam smacznie przygotowanych szparagów i co roku obiecuję sobie, że tym razem spróbuję sama i sprawdzę, co mi wyjdzie. Dzięki za przepisy! 😀

Aleksandra Bohojło
Gość

No coś Ty! To bardzo proste warzywo do zrobienia tylko na debiut polecam Ci kupić jak najcieńsze, jak najwęższe i niezbyt długie zielone szparagi i bardzo krótko je gotować – 2-3 min.

Kasia Makarska
Gość
Kasia Makarska

Nie jadłam jeszcze szparagów ale słyszałam wiele dobrych opini o nich.
A Twoje przepisy narobiły mi smaka. Muszę kupić i podziałać z nimi.:)

Aleksandra Bohojło
Gość

Polecam bardzo.

Katarzyna Hartung
Gość
Katarzyna Hartung

W zeszłym roku zrobiłam zupę ze szparagów i nikt oprócz mnie nie chciał jeść 🙂 Przyznam, że się zraziłam, ale się nie poddaję. W roku kolejne podejście do szparagów 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

No ja nie wiem skąd ta niechęć do szparagów, przecież to jest pyszne i delikatne w smaku warzywko 😉

Mrs Debora
Gość
Mrs Debora

Piękne zdjęcia ! raz próbowałam szpargów z grilla i mi nie posmakowały ale może jeszcze dam im szanse dzięki Tobie 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Daaaj im szansę, daj, są przepyszne 😀 A przepisy widzisz są proste i zapewniam, że warte wypróbowania.

green goodies
Gość

Uwielbiam szparagi! Wszystkie dania wyglądają cudownie… 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Nic tylko robić 😉

Monika Kondzior Daniłowicz
Gość
Monika Kondzior Daniłowicz

Wszystko wygląda smacznie. Uwielbiam zupy- krem a ta wygląda pysznie!;-) p

Save the Magic Moments
Gość

Ostatnio porwałam się na zupę i jakoś mi to nie wyszło 🙁

Aleksandra Bohojło
Gość

Jak to? Toż to samo się robi.

Namysłowska 3
Gość

Szparagi moja miłość… Wolę białe ale zielonymi też nie pogardzę 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Ja właśnie w tym roku tylko i wyłącznie zielone i to te cieniutkie. Mistrzostwo.

Zaniczka
Gość

Na tę sałatkę to mam chęć, uwielbiam właśnie takie kompozycje z zieleniny 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Próbujemy, próbujemy 😉😁

Blogierka
Gość

Jakie Ty fotki cudne robisz! <3
I czy to aktorskie przepisy? If so powinnaś pomyśleć o blogu kulinarnym albo vlogu 😀

Aleksandra Bohojło
Gość

Wiesz co Aga, te przepisy są tak proste, że sama je wymyślałam. Zupę chyba gdzieś podpatrzyłam, ale nie pamiętałam dokładnego składu, więc stworzyłam to co lubię. Zdjęcia jedzenia nie należą do najprostszych, bo skłądniki zmieniają kolor, wysychają, marszczą się, ale lubię je robić, choć wierz mi, bywa, że przeklinam świat na czym stoi 😉 O blogu kulinarnym nawet nie myślę, bo wiem jak bardzo czasochłonne są przepisy – najpierw trzeba je wymyślić, potem zrobić, a trzeba je zrobić tak, żeby wyszły ( 🙂 ), na koniec sfotografować, a to też sztuka. Najlepiej wychodzą mi spontany i pokazuję to co lubię… Czytaj więcej »

Blogierka
Gość

AA!! Mam to samo! Ja bym chciała żeby ktoś mi przez kilka h jak debilowi wytłumaczył co i jak z jutubem: montaż, wstawki, itp. bo samej mi nie idzie i się zniechęciłam :/. Daj znać jak znajdziesz takiego mentora od jutuba :).

Jeśli na spontanie to tym bardziej szacun- bo wygląda to jak turbo profesjonalny foodie content 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Ja tylko dojdę do tematu to dam znać. Myślę, że jest to spoko do ogarnięcia, wystarczy też zajrzeć do kilku osób, które robia to dobrze, ale jestem zdania, że na prowadzenie kanału na YT trzeba mieć pomysł, a nie kręcić co popadnie bredząc do kamery zakładając, że młodzież i tak to obejrzy. Na kij mi takie zajęcie. Aż tak się nie nudzę 😉

Blogierka
Gość

Otóż to! Ja kręciłam co popadnie i mi się znudziło zwłaszcza jak widziałam marne statystyki.

Aleksandra Bohojło
Gość

O, no widzisz, przynajmniej masz już takie doświadczenie na sobą.

Ewa Wróblewska
Gość
Ewa Wróblewska

Apetyczne dania.
Chętnie wyprobuję przepis na zupę.

Monika
Gość

Pieczone z gruboziarnistą solą i dobrą oliwą. I jest sztos 😀 . Najbardziej jednak smakuje mi risotto z nimi oraz zielonym groszkiem i cukinią mniam!

Aleksandra Bohojło
Gość

Rany, to jest genialny pomysł! Uwielbiam risotto, zielony groszek to moja miłość (jest nawet wpis na blogu na ten temat), cukinia jest w mojej kuchni kilka razy w tygodniu. Dziękuję za inspirację! Jutro robię.

Paula Pojnar
Gość

Nabrałam ochoty na kolejną porcję szparagów. Chociaż ja gotuję je tylko na parze, bo w wodzie nigdy mi nie wychodzą tak samo dobrze.

Aleksandra Bohojło
Gość

Na parze najzdrowiej, ale spróbuj tych moich propozycji. Mi smakują 😉

Judomama
Gość

Szparagi!! Uwielbiam i kocham. Moje córki mówią, że to fasolki i wsuwają jak szalone. Szkoda, że tak krótko są na rynku 🙁