Ryba na 3 sposoby

Smacznie, prosto, zdrowo. Ryba na 3 sposoby w kilka minut

20
Dodaj komentarz

avatar
15 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Aleksandra BohojłoSzeptemPisane.plDawid Lasociński/SwiathegemonamadulaaBożena Jędral Recent comment authors
  Subscribe  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
trackback

[…] „Smacznie, prosto, zdrowo. Ryba na 3 sposoby w kilka minut” (KLIK) […]

SzeptemPisane.pl
Gość

oglądałam ostatnio dokument o rybach, nie tykam, co jeść? jak żyć? wszystko trujące ;-(

Aleksandra Bohojło
Gość

Mięso lepsze?

Dawid Lasociński/Swiathegemona
Gość

Ryby bardzo lubię, więc chętnie czytam wszystkie przepisy dotyczące ich przyrządzania. A krótkie przyrządzanie jest najlepszym przyrządzaniem 🙂 Muszę wypróbować twoje przepisy, ale i zmodyfikować, bo w mojej okolicy rukola jest prawie nie zdobycia, nie mówiąc o czarnym czosnku, którego moje oczy nigdy nie widziały 🙁

Aleksandra Bohojło
Gość

No co Ty powiesz? Jak rukola nie do zdobycia? Ona jest wszędzie. Co do czarnego czosnku to zdradzę, że to jeden z moich ulubionych rodzajów ryżu ostatnio – kiełkujący ryż z dodatkiem czarnego czosnku dostępny w sieci Rossmann – Leo Gaba Rice -> http://www.leogabarice.pl/

madulaa
Gość
madulaa

yes, yes, yes! Nr 2 to moje bingo! 🙂 Dzięki za prosty przepis- właśnie czegoś takiego szukałam. Będzie rybka 😀 Pozdrawiam! Magda z sasanki.wordpress.com

Bożena Jędral
Gość
Bożena Jędral

Wyglądaja apetycznie

Kamila Posobkiewicz
Gość
Kamila Posobkiewicz

Wprawdzie nie lubię ryb, ale podeślę przepis dalej. Wygląda pysznie…

Maya Maya Miell
Gość

Uwielbiam ryby, na pewno skorzystam z Twoich przepisòw 🙂

Emilia S
Gość

Pstrąga często robię w podobny sposób. Natomiast pozostałe przepisy na rybki chętnie przetestuję.

Małgorzata Śmiechowicz
Gość

Nie łączyłam jeszcze ryby ze świeżym groszkiem. Dziękuję za inspirację 🙂

Marta Jadzia
Gość

Dla mnie nr 3, uwielbiam łososia 🙂

Zamaszyście Podpisana
Gość

Aż mi ślinka pociekła, mimo, że jestem po obiedzie! 😀 Na pewno spróbuję wszystkie ze sposobów, zwłaszcza, że rybki robię rzadko, bo boję się, że długo to będzie trwać…
Dzięki za inspirację, pozdrawiam!

Healthy Style
Gość

Już wiem co jutro u nas na obiad – połączenie pomidorów, ryby i czosnku brzmi świetnie <3

Aleksandra Bohojło
Gość

Zapewniam, że smakuje również świetnie 🙂

Autopogoń
Gość

te wszystkie dodatki wyglądają przepysznie! zioła, pomidory, cytryna… jest tylko jeden problem – nie jadam ryb ;p dlatego nie potrafię sobie wyobrazić, żeby mogło to smakować dobrze. 😀

Aleksandra Bohojło
Gość

Jej, szkoda, bo niektóre ryby są naprawdę smaczne i można je podać w tak różny, dostosowany do swoich kubków smakowych, sposób.

Pau - 5razones
Gość

Dzięki za inspiracje. U nas też ryba często jest grana: albo klasyka w jakiejś panierce ( moja ulubiona to po prostu tylko mąka kukurydziana) albo pieczona w zalewie: sos sojowy , miód, limonka.

Alabastrowa Herbata
Gość

Lubię ryby bo są zdrowe i można przyrządzić je na naprawdę wiele sposobów. Bardzo lubię łososia np. taką zapiekankę z łososiem pochłonęłabym od razu. 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Polecam spróbować. Jest boska. I koniecznie z tą pastą z cukinii, o której wspominam na fanpage’u 😉