Ryba na 3 sposoby

Smacznie, prosto, zdrowo. Ryba na 3 sposoby w kilka minut

Subscribe
Powiadom o
guest
20 komentarzy
najnowszy
najstarszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] „Smacznie, prosto, zdrowo. Ryba na 3 sposoby w kilka minut” (KLIK) […]

SzeptemPisane.pl
6 lat temu

oglądałam ostatnio dokument o rybach, nie tykam, co jeść? jak żyć? wszystko trujące ;-(

Aleksandra Bohojło
6 lat temu

Mięso lepsze?

Dawid Lasociński/Swiathegemona

Ryby bardzo lubię, więc chętnie czytam wszystkie przepisy dotyczące ich przyrządzania. A krótkie przyrządzanie jest najlepszym przyrządzaniem 🙂 Muszę wypróbować twoje przepisy, ale i zmodyfikować, bo w mojej okolicy rukola jest prawie nie zdobycia, nie mówiąc o czarnym czosnku, którego moje oczy nigdy nie widziały 🙁

Aleksandra Bohojło
6 lat temu

No co Ty powiesz? Jak rukola nie do zdobycia? Ona jest wszędzie. Co do czarnego czosnku to zdradzę, że to jeden z moich ulubionych rodzajów ryżu ostatnio – kiełkujący ryż z dodatkiem czarnego czosnku dostępny w sieci Rossmann – Leo Gaba Rice -> http://www.leogabarice.pl/

madulaa
madulaa
6 lat temu

yes, yes, yes! Nr 2 to moje bingo! 🙂 Dzięki za prosty przepis- właśnie czegoś takiego szukałam. Będzie rybka 😀 Pozdrawiam! Magda z sasanki.wordpress.com

Bożena Jędral
Bożena Jędral
6 lat temu

Wyglądaja apetycznie

Kamila Posobkiewicz
Kamila Posobkiewicz
6 lat temu

Wprawdzie nie lubię ryb, ale podeślę przepis dalej. Wygląda pysznie…

Maya Maya Miell
6 lat temu

Uwielbiam ryby, na pewno skorzystam z Twoich przepisòw 🙂

Emilia S
6 lat temu

Pstrąga często robię w podobny sposób. Natomiast pozostałe przepisy na rybki chętnie przetestuję.

Małgorzata Śmiechowicz

Nie łączyłam jeszcze ryby ze świeżym groszkiem. Dziękuję za inspirację 🙂

Marta Jadzia
6 lat temu

Dla mnie nr 3, uwielbiam łososia 🙂

Zamaszyście Podpisana

Aż mi ślinka pociekła, mimo, że jestem po obiedzie! 😀 Na pewno spróbuję wszystkie ze sposobów, zwłaszcza, że rybki robię rzadko, bo boję się, że długo to będzie trwać…
Dzięki za inspirację, pozdrawiam!

Healthy Style
6 lat temu

Już wiem co jutro u nas na obiad – połączenie pomidorów, ryby i czosnku brzmi świetnie <3

Aleksandra Bohojło
6 lat temu
Reply to  Healthy Style

Zapewniam, że smakuje również świetnie 🙂

Autopogoń
6 lat temu

te wszystkie dodatki wyglądają przepysznie! zioła, pomidory, cytryna… jest tylko jeden problem – nie jadam ryb ;p dlatego nie potrafię sobie wyobrazić, żeby mogło to smakować dobrze. 😀

Aleksandra Bohojło
6 lat temu
Reply to  Autopogoń

Jej, szkoda, bo niektóre ryby są naprawdę smaczne i można je podać w tak różny, dostosowany do swoich kubków smakowych, sposób.

Pau - 5razones
6 lat temu

Dzięki za inspiracje. U nas też ryba często jest grana: albo klasyka w jakiejś panierce ( moja ulubiona to po prostu tylko mąka kukurydziana) albo pieczona w zalewie: sos sojowy , miód, limonka.

Alabastrowa Herbata
6 lat temu

Lubię ryby bo są zdrowe i można przyrządzić je na naprawdę wiele sposobów. Bardzo lubię łososia np. taką zapiekankę z łososiem pochłonęłabym od razu. 🙂

Aleksandra Bohojło
6 lat temu

Polecam spróbować. Jest boska. I koniecznie z tą pastą z cukinii, o której wspominam na fanpage’u 😉