Razowy chleb z ziarnami na drozdzach

Kuchnia hygge – razowy chleb z ziarnami na drożdżach

14
Dodaj komentarz

avatar
8 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Aleksandra BohojłoAgnes Patelska - rytmynaturyAnna Lena ze Zjem CieWarszamamkaKulinarna Strona Mocy Recent comment authors
  Subscribe  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
Warszamamka
Gość

wygląda świetnie! i te serce jako pierwsze zdjęcie!

Aleksandra Bohojło
Gość

Moje dziewczynki były poruszone kiedy zobaczyły chleb w kształcie serca i wsunęły go szybciej niż zwykle 😉

Anna Lena ze Zjem Cie
Gość

Domowe chlyby są najlepsze! 🙂 Ja aktualnie robię żytni zakwas. W Ptrzyszłym tyg będzie gotowy i upiekę chleb 🙂 Uwielbiam ten cudowny zapach, który wówczas rozchodzi się po domu 🙂

Aleksandra Bohojło
Gość

Jeszcze nigdy nie robiłam takiego zakwasu, ale z całą pewnością wkrótce spróbuję.

Agnes Patelska - rytmynatury
Gość

Również piekę samodzielnie chleb ale na zakwasie 😉

Aleksandra Bohojło
Gość

To jeszcze przede mną 😉

Gaja
Gość

Chleb na pewno pyszny, tylko, że podobno, do pieczenia chleba zdecydowanie lepiej używać zakwasu… Pieczywo na zakwasie uważane jest za zdrowe. Co o tym myślisz?

Aleksandra Bohojło
Gość

Zgadza się, ale pod ręką miałam akurat jedynie drożdże 😊 Jeśli kupuję to wybieram to na zakwasie.

Agnieszka
Gość
Agnieszka

Ale bajeczny 🙂

Pau - 5razones
Gość

Brzmi pysznie. My mamy jedną sprawdzoną piekarnie. Wszystko 100 % naturalnie

Aleksandra Bohojło
Gość

Takiego miejsca mi brakuje blisko domu.

Kulinarna Strona Mocy
Gość

Też pieczemy chlebki przeróżne, ale raczej na zakwasie 🙂

Magda Sierocińska
Gość

ciekawe czy ten chlebek wyjdzie takiej łajzie jak ja… 😛 wygląda super! <3

Aleksandra Bohojło
Gość

A czemu nie? Jest tak prosty, że nie ma prawa nie wyjść 😉 Spróbuj bez zastanawiania.