trawa cytrynowa w kuchni azjatyckiej

Trawa cytrynowa – moja azjatycka inspiracja i przysmak

15
Dodaj komentarz

avatar
12 Comment threads
3 Thread replies
20 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
AgnieszkasamantaAleksandra BohojłoIlonaZielnik Online Recent comment authors
  Subscribe  
najnowszy najstarszy oceniany
Powiadom o
trackback

[…] – moja ukochana trawa cytrynowa to od 3 miesięcy moje jedyne perfumy (po 1 kropli na szyję […]

Agnieszka
Gość
Agnieszka

Uwielbiam trawę cytrynową pod wszelaką postacią począwszy od kuchni a skończywszy na balsamie w kostce z imbirem i trawą cytrynową z Orientany. Rewelacja dla skóry nóg w letnie dni i na wakacje ?

samanta
Gość
samanta

Trawę cytrynową lubię w każdym wydaniu, ale w kosmetykach trafiłam na nią pierwszy raz w składach Orientany. Działa jak dotyk czarodziejskiej różdżki. Potrafi bardzo skutecznie ujędrnić ciało, a twarzy-dodać świeżości w kilka sekund. Do tego ma bardzo ciekawą nutę zapachową.

Ilona
Gość
Ilona

Próbowałam balsamu do ciała w kostce i jestem w szoku, jak fajnie się sprawdza. Cudowne jest to, ze jest taki ekologiczny i nie produkujemy dzięki niemu dodatkowych butelkowych śmieci 🙂

trackback

[…] „Trawa cytrynowa – moja azjatycka inspiracja i przysmak” (KLIK) […]

trackback

[…] „Trawa cytrynowa – moja azjatycka inspiracja i przysmak” (KLIK) […]

Zielnik Online
Gość

Trawa cytrynowa jest super, teraz kiedy nadchodzą upalne dni, szczególnie warto wykorzystać ją w swojej kuchni 🙂

trackback

[…] mają orzeźwiającą i oczyszczającą trawę cytrynową, bo wspominałam już o tym w tym wpisie. Trawa cytrynowa ujędrnia skórę, poprawia mikrokrążenie i pachnie zupełnie […]

trackback

[…] „Trawa cytrynowa – moja azjatycka inspiracja i przysmak” (KLIK) […]

Candy Pandas
Gość

Kosmetyki z trawą cytrynową jeszcze nam się kiedyś w oczy rzuciły ale nie miałyśmy okazji jeść dań z jej dodatkiem 🙂

Paulina
Gość
Paulina

Też bardzo lubię smak trawy cytrynowej:)

Aleksandra Załęska
Gość
Aleksandra Załęska

Trawę cytrynową w kosmetykach znam, ale jeszcze w kuchni nie stosowałam jej. A przepis wydaje się bardzo ciekawy.